Zoeken naar cafe met pooltafel amsterdam

 
 
cafe met pooltafel amsterdam
Café Hans Amsterdam.
Café Hans, het gezelligste bruine café in Amsterdam zuid! Café Hans is een ouderwets gezellige typisch amsterdamse kroeg, waar de perzische kleedjes nog op tafel liggen. Waar veel hollandse muziek gezongen wordt door onder andere André Hazes, of door de gasten.
Club 8 Poolcafe Amsterdam.
Hiermee is de Club de grootste pool hal van Amsterdam. Buiten pool, snooker of darts kan je bij Club 8 ook terecht voor een hapje en een drankje in ons bargedeelte. Ook kan je onze club/zaal afhuren om zelf een feest te geven. Buiten de besloten feesten worden er ook grotere feesten gegeven. Houd onze website en/of Facebook pagina dus goed in de gaten! Club 8 is een uitermate geschikte locatie voor het organiseren van diverse feesten. Of je nu met 4 of met 400 medewerkers naar Club 8 komt, wij verwelkomen je altijd als V.I.P.
The 15 Best Places with Pool Tables in Amsterdam.
The Student Hotel Amsterdam City. Wibaustraat 129, Amsterdam, Noord-Holland. Hotel Weesperzijde 17 tips and reviews. Irina Konovalova: Cool youth hotel! The rooms are very comfortable, there is a kettle, tea, coffee. On the ground floor there is a cafe, billiards, ping-pong and much more!
Poolcafe de Keu Pitchers Pool.
Stuur dan even een mailtje met je gegevens, eventuele wensen en je 06-nummer naar info@dekeu.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Kijk voor extra informatie en actualiteiten ook op onze Facebook pagina of hieronder op Instagram.
Plan B, Amsterdam Poolclub.
Café Chris Anno 1624.
Het verhaal gaat, dat bouwvakkers van de nabij gelegen Westertoren betaald werden in dit café. De Westerkerk is gebouwd tussen 1620 en 1631, maar de toren van 85 meter hoog was pas in 1638 klaar. Café-Biljart Chris Bloemstraat 42 1016 LC Amsterdam T020: 6245942.
Poollokaal De Gracht.
Al bijna 40 jaar zijn wij hét pooladres van Amsterdam. Met 14 professionele pooltafels zijn we een walhalla voor poolliefhebbers. Ook biljarters, darters, schakers, kaarters, of mensen die gewoon gezellig een drankje willen nuttigen zijn hier aan het juiste adres.
De beste plekken voor een keutje en een neutje OURGROUND.
3 The Poolhole Midden in het centrum op de Voetboogsteeg ligt The Poolhole, een heerlijk oude Amsterdamse kroeg met veel keutjes, ook neutjes. maar vooral bier. Binnen staat een mooie mix van oude stamgasten die maar wat graag een praatje aangaan en jonge binkies die nog net niet op stap mogen maar wel mogen poolen. Er staan maar liefst 8 pool en biljarttafels en de echte spelletjesliefhebber kan hier ook sjoelen en darten. Dit cafe is ook een goede optie om vanuit de vrijmibo naar door te rollen. Er zijn nog een paar ultieme bruinerds waar ik nog niet naar binnen heb gedurfd, de 20m2 huiskamer t Podium op de Ceintuurbaan, of de Anita op de Ferdinand Bol niet vindbaar op internet. Maar die ga ik zeker nog eens afvinken van mijn lijstje. Wat: bruine kroegen in Amsterdam.

Contacteer ons