Zoeken naar bruin cafe groningen

 
 
bruin cafe groningen

Café Der Witz is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje Groningen. Een kroeg die voor een ieder wat te bieden heeft. Door de ruime openingstijden trekt Der Witz een breed publiek aan. Overdag vindt u er winkelpubliek of pauzerende studenten dat onder het genot van een kop koffie of een warme chocomelk even bijkomen.
Café Groningen Bar, Pub, Kroeg, Taveerne De Telefoongids.
CAFE EN TERRAS Het cafe bestaat uit een grote ro Lees meer. Beoordeel dit bedrijf. 050-5712610 Toon nummer. Pintelier Café De. Kleine Kromme Elleboog 9, 9712BS, Groningen. Belgisch Café de Pintelier, aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen A.B.T, is al jaren een begrip in Groningen.
Café de Klikspaan Het gezelligste café van Groningen!
Café de Klikspaan. een kroegje in een gezellige en diverse buurt van Groningen. Werkend, studerend of gepensioneerd, iedereen komt er voor de aangename sfeer en een lekker biertje. Het cafe heeft een gezellige uitstraling, met voor ieder wat wils. Wie naar binnen komt wordt begroet met een vriendelijke glimlach en vindt een diversiteit aan mensen.
De 5 leukste kroegen van Groningen Groninger Internet Courant.
Voor een goed glas wijn, een biertje en voor Eten wat de pot schaft voor 1000. 4 Cafe Der Witz, Grote Markt. Café Der Witz aan de Grote Markt is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje Groningen. Een kroeg die voor een ieder wat te bieden heeft.
15 Hotspots in Groningen.
Website: Flinders Cafe Groningen. Dit is een plek voor echte levensgenieters. Het concept wat ze uitdragen is gebaseerd op foodsharing, de hele dag door meerdere gerechtjes proeven. Een koffie gemaakt van de huisgebrande bonen of één van de zorgvuldig geproefde bieren, alles is hier lekker. Een echte aanrader is de Brakke Brunch op zondag. Lees hier de hele review over Het Concerthuis. 9712 KB Groningen. Website: Het Concerthuis. Dit is een nieuwe ontmoetingsplek in Groningen voor studenten, zzp-ers, creatievelingen etc. Van een gezond bakje yoghurt in de ochtend tot een biertje aan het eind van de werkdag. En met mooi weer een prachtig zonnig terras. Website: De Uurwerker. Een leuk bruin café dat deel uitmaakt van het kleine imperium aan de Hoge der A.
Groningen: Café, cafés MartiniStad.
Café Der Witz, het gezelligste en meest pitoreske bruin café in de binnenstad van Groningen. Grote Markt 47 9711 LX Groningen T 050-3141417. Het enige echte oerhollandse cafe met voor 99% hollandstalige muziek, en tevens het oranje cafe van groningen.
De 10 beste cafés in Groningen TripAdvisor.
Hapje eten 08/11/2017. Café De Sigaar 03/09/2017. 4 van 19 resultaten. Café Nederlands Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Cafe Wolthoorn Co. 5 van 19 resultaten. Klassiek café in Groningen 22/11/2016. ouderwets gezellig bruin café 01/11/2016. koffie, thee taart. 6 van 19 resultaten.
Cafés in Groningen.
9712 HS Groningen. Tel: 0900 20 230 50 015, p/m. Meer over VVV Stad Groningen. G7: 7 redenen om Groningen te bezoeken. Groningen in beeld. Groningen op de kaart. Auto en fietsverhuur. Groningen Airport Eelde. Alle VVV's' in stad en provincie Groningen.

Contacteer ons