Zoeken naar cafe hammingh

 
 
cafe hammingh
Overnachten Groningen Bed en Breakfast in Groningen. Email. Facebook. Twitter.
Onze intentie is om Hammingh in zijn volle glorie te doen herrijzen met behoudt van de nostalgische waarde van dit mooi stukje Groningse geschiedenis. Vanaf 16 februari is het café en restaurant weer open maar zijn wij nog niet klaar met alle aanpassingen.
Café Hammingh in andere handen Winsum.
Café Hammingh in andere handen. GARNWERD Per 1 februari zullen Frans Verhage en Sander Vrieling de scepter zwaaien in Café Hammingh in Garnwerd. Zij nemen het horecabedrijf aan het Reitdiep over van Margriet van der Spek en Bert Lange, die sinds 1993 het café runnen.
Café Hammingh in Garnwerd heeft nieuwe eigenaren Groninger Internet Courant.
Café Hammingh in Garnwerd heeft nieuwe eigenaren. Frans Verhage en Sander Vrieling zijn de nieuwe eigenaren van het karakteristieke Café Hammingh aan het Reitdiep in Garnwerd. Ze nemen het café per 1 februari over van Margriet van der Spek en Bert Lange, die het café sinds 1993 runnen.
Café Hammingh is verkocht: Wij stappen uit, anderen stappen in en reizen verder RTV Noord.
Eind deze maand komt er nog een afscheid voor de vaste gasten. Daarna is het aan de nieuwe eigenaren om de naam en faam van het café hoog te houden. Café Hammingh staat te koop. Café Hammingh 180 jaar: Het is een begrip geworden in de provincie.
Café Hammingh in Garnwerd Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Waren nu op vacantie. Datum van je bezoek: 19 jul. Cafe Hammingh: een prachtig oud cafe-restaurant 1876, met een fantastisch terras uitkijkend over het het Reitdiep. Een erg aangename plek met alerte en zeer vriendelijke bediening en goed klaargemaakte gerechten zonder opsmuk.
Café Hammingh in Garnwerd Eet.nu.
Kortom: Wij gaan dit zeker doorgeven! Eten drinken 8. Prijs / kwaliteit 8. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 5 maart 2010. Cafe oudestijl, met eenvoudige en voedzame maaltijden. Mosterdsoep is aan te raden.

Contacteer ons