Meer resultaten voor cafe thijssen

 
 
cafe thijssen
Café Thijssen 42 foto's' 31 reviews Cafés Brouwersgracht 107, Jordaan, Amsterdam, Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Niet zo gek, het cafe telt immers verschillende gasten die komen aanwaaien op gezette dagen en tijden. Thijssen heeft een leuke menukaart waarop veel biersoort en prima wijnen te vinden zijn. Voor een wijntje betaal zo'n' 3, tot 420. De Zuid Afrikaanse witte wijn is een aanrader.
Café Thijssen in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Prachtige plek in de Jordaan, heerlijk terras, een originele kaart, en vriendelijk, vrolijk personeel: ik hartje Cafe Thijssen! Ik kom hier regelmatig voor een lunch, want de broodjes zijn hier erg goed. Dikke witte boterhammen met zalm, wasabimayo en ingelegde gember bijvoorbeeld.
Cafe Thijssen Welkom bij Cafe Thijssen het leukste cafe in de Jordaan.
Werken bij Thijssen. Café Thijssen op de hoek Lindengracht/Brouwersgracht, vernoemd naar het standbeeld van Theo Thijssen door Hans Bayens, is voor veel Amsterdammers een vaste waarde in hun leven. De buurtbewoner, de student, de zakenman, de zzper: ze staan met ons op en gaan met ons naar bed.
Cafe Thijssen, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle dingen om te doen in Amsterdam. Activiteiten in de omgeving van Cafe Thijssen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen.
Café Thijssen Parkeren Amsterdam Oosterdok.
Café Thijssen Parkeren Amsterdam. Café Thijssen is een bruin, maar toch modern café aan de brouwersgracht, met hoge muren en ramen. In deze voormalige zagerij kun je in de ochtend terecht voor je dagelijks koffie en ontbijt, en later in de middag en avond voor alcoholische dranken.

Contacteer ons