Op zoek naar cafe belgie?

 
 
cafe belgie
Kafe België in Utrecht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Kafe Belgie is een gezellig biercafe, nét buiten het centrum. Dit leidt ertoe dat er iets ander lokaal en loyaal publiek komt. Eenvoudige kaart met gerechten die goed samen gaan met een lekker pintje! Datum van je bezoek: 1 mei 2014.
Kafé België: bierparadijs in Utrecht Lomography.
Als je wél een camera bij je hebt, is het natuurlijk ook hartstikke leuk om je instant-fotograaf op de foto te zetten. Kom naar Oudegracht 196, zoek een plekje uit en voor je het weet is het sluitingstijd en denk je de volgende dag ik drink nooit meer. geschreven door marije op 2012-07-24 in places cafe location netherlands nederland dutch holland utrecht bier oudegracht nld drinken lokatie kafe-belgie speciaalbier.
Kafe Belgie Zaak Centrum Utrecht.
winkel of horeca. alle vergelijkbare zaken Kafe Belgie. Meer dan 200 soorten bier. Ma 1300: 0300: Di 1100: 0300: Wo 1100: 0300: Do 1100: 0400: Vr 1100: 0400: Za 1100: 0400: Zo 1300: 0300.: Kafé België is wereldberoemd in Utrecht.
Kafé België.
Kafé België: Het" begon allemaal met een volleybaluitje in de jaren 80" De Utrechtse Internet Courant. Kafé België: Het" begon allemaal met een volleybaluitje in de jaren 80" De Utrechtse Internet Cou
Utrecht had in 1984 al lang een cafe gericht op speciaalbier. Dat cafe heet Jan Primus en bestaat nog steeds. Het ging toen in 1984 ook niet alléén om de Belgische speciaalbieren. De inspiratie kwam van een kroeg in Antwerpen waar je zowel gewoon als in een kroeg kon drinken als kon dansen op een klein dansvloertje met enorme speakers.
Proeflokaal België.
Kafé België Startpagina Facebook.
Ik heb een hele leuke tijd gehad met de mensen waarmee ik was en voelde mij erg prettig in het cafe. Ik heb nog vaak terug gedacht aan kafe Belgie en elke keer word ik weer vrolijk als ik er aan terug denk!
Kafe Belgie, Utrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in Lunch in Neude Janskerkhof en Domplein. Restaurants in Neude Janskerkhof en Domplein. Alle dingen om te doen in Utrecht. Activiteiten in de omgeving van Kafe Belgie. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Contacteer ons