Resultaten voor cafe leeuwarden

 
 
cafe leeuwarden
Kelder 65 Café bar en arrangementen in Leeuwarden Café bar en arrangementen in Leeuwarden.
Volg ons op Twitter. ONTDEK ONZE ARRANGEMENTEN. Even binnen kijken. Maandag: 11.00 1.00. Dinsdag: 11.00 1.00. Woensdag: 11.00 1.00. Donderdag: 11.00 2.00. Vrijdag: 11.00 2.00. Zaterdag: 11.00 2.00. Zondag: 11.00 1.00. 2018 Kelder 65 Café bar en arrangementen in Leeuwarden.
Café Leeuwarden Bar, Pub, Kroeg, Taveerne De Telefoongids.
Café in Leeuwarden. Big Ben Swing en Poolcafé. Weerd 9, 8911HL, Leeuwarden. Big Ben is een swing pool café in Leeuwarden waar dansen, pool spelen, biljarten, darten en voetbal kijken dagelijks plaatsvindt. Stappen en uitgaan, midden in het Lees meer.
Mukkes: Alternatief Rock Cafe Leeuwarden Home.
Elke woensdag is er een JAMSESSIE en elke maandagavond kun je bij ons GAMEN op een groot scherm. Café Mukkes is het hardrockcafé van Leeuwarden. Persoonlijk vind ik alternatief rock café onze lading beter dekken. Je kunt altijd een nummertje aanvragen.
Douwe Egberts Café Leeuwarden.
Vijf jaar later werd zijn idee werkelijkheid. Op de hoek van Doelesteeg en het Ruiterskwartier opende hij, samen met zijn vader, in de zomer van 2011 de deuren van het Douwe Egberts Café in Leeuwarden. Sindsdien is het koffie wat de klok slaat.
Fire Cafe, Leeuwarden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Fire Cafe. Populaire keukens in Leeuwarden. Café restaurants in Leeuwarden. Chinees restaurants in Leeuwarden. Frans restaurants in Leeuwarden. Glutenvrije restaurants in Leeuwarden. Italiaans restaurants in Leeuwarden. Mediterraan restaurants in Leeuwarden. Pizzeria restaurants in Leeuwarden. Veganistische restaurants in Leeuwarden.
Uitgaan in Leeuwarden? Café Scooters het muziekcafé met live muziek.
Heb je tips of ideeën. Wil je eens komen optreden? Vul het contactformulier in! FACEBOOK Bekijk al onze vrienden de Scooter'S' Facebook Leeuwarden. Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief! Cafe Scooter'S' Leeuwarden. Website door P4M.
Gezellig eetcafé, zalenverhuur en trouwlocatie in Leeuwarden Fire Café Leeuwarden.
Gezellig eetcafé, zalenverhuur en trouwlocatie in Leeuwarden admin 2016-10-23T1113150000.: Eten en drinken. Fire Café is een gezellig eetcafé in hartje centrum aan de Nieuwestad 47 te Leeuwarden. Maandag t/m donderdag. van 09.00 tot 01.00 uur. van 09.00 tot 02.00 uur.
Beste Bars cafés Leeuwarden: Lees restaurantbeoordelingen voor Bars cafés in Leeuwarden TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Bastion Hotel Leeuwarden. Restaurants in de buurt van Van der Valk Leeuwarden. Restaurants in de buurt van Landgoed De Klinze. Restaurants in de buurt van Hotel Cafe t Anker. Restaurants in de buurt van Eurohotel Leeuwarden.

Contacteer ons