Zoeken naar grand cafe amstelveen

 
 
grand cafe amstelveen
Grand Café t Oude Dorp, Amstelveen.
t Grand Café in de avond. Grand Café t Oude Dorp is een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Raadhuis in t Oude Dorp van Amstelveen. Je kunt er van 10.00 tot 24.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 3.00 uur terecht om bij een hapje en een drankje af te spreken.
Horeca Oude Dorp BIG Oude Dorp Amstelveen.
Grand Café t Oude Dorp is een ouderwets Grand Café tegenover. het Gemeentehuis in Amstelveen. De perfecte plek om overdag te genieten van een heerlijk broodje en s avonds van een uitgebreid diner. Omeletten, pannenkoeken, een keur aan goed belegde broodjes, wraps, yoghurt; de lunchkaart is ontzettend divers.
ANNA Amstelveen cultureel centrum.
Grandcafé de Bosbaan in Amstelveen Eet.nu.
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Tram nummer 5 16 richting Amstelveen. Uitstappen bij de VU op de Boelelaan en dan nog 12 minuten lopen. 3g-menu à la carte vanaf: 2975., 3g-menu vanaf: 3450., High tea: 2100.,
Grand Café t Oude Dorp Ondernemersvereniging Amstelveen.
Verslagen en documenten. Grand Café t Oude Dorp. Horecagelegenheid voor lunch, diner, borrels, vergaderingen. 1182 JH, AMSTELVEEN. 1182 JH, AMSTELVEEN. 19-07 Zomerborrel op donderdag 19 juli. 06-09 Young Entrepreneurs Amstelveen: Varen over de Amstel. 14-09 Succesvol Verbinden met Marie-José Giebels Mind Direction.
Restaurant-Café Centennial Welkom en geniet.
Wij bieden naast de hoge kwaliteit een huiselijke no-nonsense sfeer. Dit combineren wij met een ruim assortiment aan wijnen. Aan u de keuze om gezellig in het restaurant te vertoeven of voor vermaak aan de bar en iets te eten of te drinken.
Grand Café t Oude Dorp Startpagina Facebook.
Ammonite Club Restaurant. Cafe The Pub. KookaandeZaan / HaykeKookt. Bars in Amstelveen. Plaatsen Amstelveen Restaurant Bar en grill Grand Café t Oude Dorp. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Het aanbod horeca-objecten in Amstelveen Horecasite.
Aangeboden door: Rodenburg Bedrijfsmakelaars. Gevonden objecten in de omgeving van Amstelveen. Discreet te koop grandcafé/restaurant met ruim zonnig terras omgeving Alkmaar. Discreet te koop aangeboden bij Van Alkemare: Sfeervol grandcafé/restaurant in de omgeving van Alkmaar. De onderneming heeft een totale oppervlakte va. Grand Café; 200m 2.

Contacteer ons