Meer resultaten voor grand cafe amstelveen

 
 
grand cafe amstelveen
Grand Café t Oude Dorp, Amstelveen.
t Grand Café in de avond. Grand Café t Oude Dorp is een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Raadhuis in t Oude Dorp van Amstelveen. Je kunt er van 10.00 tot 24.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 3.00 uur terecht om bij een hapje en een drankje af te spreken.
Grand Café t Oude Dorp in Amstelveen.
Een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Gemeente Huis in t Oude Dorp van Amstelveen. De perfecte plek om af te spreken, krantje te lezen, een huisgemaakte appelpunt of cheese cake te eten, verse koffie te drinken, na een Poel of boswandeling een huisgemaakte pannenkoek eten, maar ook om te lunchen, voor een borreluurtje of om gezellig te dineren. Wij beschikken ook over zaalruimte die van alle gemakken is voorzien en dus geschikt is voor vele doeleinden bv: Jubileum, Bedrijfs Borrel, Feestje, Vergadering, Trouwerij zakelijk of privé het is allemaal mogelijk bij GRAND CAFE t OUDE DORP.
Grand Café t Oude Dorp in Amstelveen Eet.nu.
Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Amstelveen. Ouderkerk aan de Amstel 25. Oude Meer 2. De Kwakel 4. De Hoef 1. Nederhorst den Berg 11. Grand Café t Oude Dorp. 2006 2018 Eet.nu.
Grand Café All Sports Amstelveen.
Grand Cafe All Sports. Fusion style restaurant of sportcafé? Gastvrijheid en gastronomie zijn de sleutelwoorden van Grand Café All Sports. De gast is het uitgangspunt en komt bij All Sports helemaal aan zijn trekken. Niet alleen lijf en leden, maar ook de inwendige mens wordt verwend.
Grand Café t Oude Dorp Eten en drinken in het centrum van Amstelveen.
HET GRAND CAFE. OVER HET GRAND CAFE. Grand Café t Oude Dorp is een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Gemeentehuis in t Oude Dorp van Amstelveen. De perfecte plek om af te spreken, een krantje te lezen, een huisgemaakte appelpunt of cheese cake te eten, verse koffie te drinken of na een poel of boswandeling een huisgemaakte pannenkoek te eten.
Grand-café t Oude Dorp in Amstelveen Restaurants.nl.
Derde keer naar buiten ging ze eerst naar een andere tafel en weer naar binnen zonder maar iets aan ons gevraagd te hebben. Het gaat waarschijnlijk te goed en we zijn weggelopen. Ringdijk Boven Polder 4, Amstelveen. Meijerslaan 6, Amstelveen.
Grand Café t Oude Dorp Startpagina Facebook.
Grand Café t Oude Dorp heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. 1 oktober 2017. Grand Café t Oude Dorp heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. 19 augustus 2017. Voorspel de nieuwe BURGEMEESTER van Amstelveen deelvoorspel en maak kans op een diner voor 2.
Grand Café t oude Dorp in Amstelveen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant in Amstelveen /. Grand Café t oude Dorp in Amstelveen. Grand Café t oude Dorp. Dorpsstraat 104 1182 JH Amstelveen Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 33. Over het restaurant Grand Café t oude Dorp. Een ouderwets Grand Café tegenover het Gemeentehuis in Amstelveen.

Contacteer ons