Resultaten voor cafe amsterdam west

 
 
cafe amsterdam west
Leuke locaties in Amsterdam West Bourgondisch Amsterdam.
Jouw beoordeling hier? Sinds de komst van de Foodhallen 2014 is Amsterdam West aan een zeer succesvolle inhaalrace begonnen voor wat betreft toffe nieuwe barretjes en restaurants ten opzichte van Amsterdam Oost. Als je het mij vraagt een goede ontwikkeling.
44 Redenen waarom West het coolste stadsdeel van Amsterdam is.
Eenzelfde sixpack als Brad Pitt krijg je zo. 44 Redenen waarom West het coolste stadsdeel van Amsterdam is. Van stadsstrand tot buurtkroeg en van toffe architectuur tot de nieuwste hotspots: it's' all there. By Jori Spitz. De ene tent heeft haar deuren nog niet geopend of een andere hotspot is al in de buzz. Ja, west is happening, nog net upcoming, de plek waar het gebeurt. Daarnaast heeft west een aantal gouwe ouwe waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Conclusie: West is gewoon het allercoolste stadsdeel van de stad. Advertentie Lees hieronder verder. 1 De School. Spliksplinternieuw en nu al serieus cool: De School. Zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend. Met een nachtclub, poppodium, restaurant, cafe, een gymlokaal en een expositieruimte.
Cafe Restaurant Amsterdam.
Een technisch tijdschrift uit 1941 schreefde: goedgevulde en symmetrische machinekamer maakte dan ook op den binnentredende bezoeker een grootschen indruk en gold als een sieraad voor de stad Amsterdam. Het Machinepompgebouw is tot 1996 door de Gemeentewaterleiding in gebruik gebleven.
26 favoriete restaurants in A'dam-West' ELLE Eten.
Café Cook Eetcafé. Een van de best bewaarde geheimen van Amsterdam west. Kleedje, vintage spul en hier en daar een schemerlamp zorgen voor een ongedwongen huiskamersfeer. Het terras mag er trouwens ook wezen want je hebt er de hele middag zon.
Eetcafé Kade West Amsterdam Home.
Geniet op een unieke locatie van een drankje en een hapje, in een ongedwongen sfeer. Gezellige bediening, fijne setting met een terras waar de zon de hele dag schijnt en een open keuken maken Kade West een eetcafe / restaurant waar je vaker terug wilt komen.
Leukste hotspots Amsterdam West MyTravelBoektje.
Authentieke Amerikaanse BBQ cuisine maakt een opmars in Amsterdam. Bij Bar Brouw waren ze een van de eerst en de enige die het vlees bijna 10 uur lang laat garen in hun rookovens. Dat proef je. Als je in West woont en je hebt een date en je wil alvast of nog een drankje drinken, dan doe je dat bij Vesperbar. Het is hip, maar niet té. Het is gezellig en er hangt een relaxte vibe, maar het is zeker leuker dan de gemiddelde kroeg. Ze hebben goede cocktails en het heeft gewoon wat speciaals. Een cocktailbar annex restaurant en buurtkroeg in één. Hipper dan een oud bruin cafe, minder fancy dan sommige exclusieve restaurants in het centrum en authentiek Frans met een twist van nu.
Top 10 terrassen Amsterdam-West I amsterdam.
Het hippe Amsterdam-West zou lang niet zo hip zijn zonder al die leuke en fijne terrasjes. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet hebben wij een selectie gemaakt van de beste terrassen in West. Voor een vleugje Parijs in Amsterdam moet je bij Café De Liefde zijn.
Leuke locaties in Oud-West Bourgondisch Amsterdam.
Hier vind je alle leuke kroegen, cafés, barren, koffiehuizen in en dichtbij Amsterdam Oud-West. NELIS Amsterdam West. Het was alweer een tijdje geleden dat we bij NELIS in Amsterdam Oost hadden getafeld toen we plotsklaps het bericht voorbij zagen komen dat Inge en Kees een tweede vestiging hadden geopend in West.

Contacteer ons