Meer resultaten voor cafe bar overname

 
 
cafe bar overname
Het aanbod horeca-objecten in Groningen Horecasite.
Overige; 578m 2. Aangeboden door: HELD3R Horeca makelaardij. Hotel Het Klooster. Damsterweg 8-10 te Kloosterburen Overname Exploitatie: 45.000, Dit is de ultieme kans op de overname van een prachtig Hotel gevestigd in een oud. Hotel; 1298m 2. Aangeboden door: HELD3R Horeca makelaardij.
Het aanbod horeca-objecten in Rotterdam Horecasite.
Aangeboden door: TiHM Horecamakelaardij. Zeer nette Horecazaak ter overname aangeboden Rotterdam. Op de Franselaan te Rotterdam komt deze nette Horecazaak vrij voor overname. Op een top A-locatie gelegen horecazaak Ali Baba Cafe wordt door uw hor. Afhaalrestaurant; 65m 2. Aangeboden door: Uwhorecamakelaar.nl.
Het aanbod horeca-objecten in s-Gravenhage Horecasite.
Scherpe laatprijs voor de snelle beslisserNu ter overname populaire broodjeszaak/ lunchroom, gelegen op goede hoeklocatie in Den Haag.Deze zaak i. Broodjeszaak; 84m 2. Aangeboden door: VDS Horeca Makelaar. Café / bar op uitstekende locatie ter overname aangeboden in Den Haag.
Ter Overname Horecapachter.
BTW Utrecht Cafetaria met bezorgservice. Vraagprijs: 127.500, Inventaris Exploitatie Huurprijs: 1.400, per maand BTW Vrij Zutphen Restaurant 250m2. Vraagprijs: 100.000, Inventaris Exploitatie Huurprijs: 5.750, per maand excl. BTW Arnhem Sonsbeekpark Brasserie, Restaurant. Vraagprijs: 45.000, overname inventaris Huurprijs: 1.520, per maand excl.
Caf / Cafbedrijf ter overname/te koop/te huur.
Bar Portugal Praia Rocha te koop / te huur Lopende gezellige bar te koop / te huur in Praia Rocha op 100 meter van de boulevard en het strand aan de toegangsweg naar Praia Rocha. Aan de lange bar staan 16 krukken en binnen zijn er nog 32 zitplaatsen, verdeeld over diverse zitjes. Op het terras aan de voorkant 6 tafels met nog eens 24 stoelen. Apart dames en herentoilet en een kleine bergru Portimao OG: 160.000 INV/GW: 30.000 Huur: 750 /mnd. Cafe ter overname in Bezuidenhout NU TER OVERNAME mooie horecalocatie in het Bezuidenhout.
Het aanbod horeca-objecten in Amsterdam Horecasite.
Gezellige Cafe, Bardancing in Amsterdam Noord. Aan de rand van het ij. Het cafe is al 21 jaar een begrip in Amsterdam Noord.Gelegen aan de rand van het ij is het voor iedereen toegankelijk.Het cafe word bezocht door klant. Café-bar-zaal; 110m 2.
Het aanbod horeca-objecten in Eindhoven Horecasite.
Beleggingspand op zichtlokatie in Eindhoven. www.tonnyfreriks.nl Studentenwoning met horecapand Tonnaerstraat 16 5622 KZ Eindhoven De begane grond bevindt zich een cafetaria-pizzeria welke een. Aangeboden door: Tonny Freriks Horeca-makelaars. Ter overname: trendy restaurant in het centrum van Eindhoven MET SUCCES VERKOCHT.
Caf/bar ter overname/te koop/te huur.
Bar met mogelijkheden te koop in Leiden Te koop, centrum van Leiden op 50 meter van de morspoort een horecalocatie met cafévergunning. Het gehuurde is goed verzorgd, voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt plaats aan maximaal 60 man. INVENTARIS / GoodwillDe inventaris is in goede staat en bij bezichtiging wordt een inventarislijst overlegd. Het bedrijf heeft een goede loca 21 feb 18 Leiden, ZH OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: 1.170 /mnd. Caf, diverse concepten mogelijk Caf van 120 m2 in het Centrum van Oosterhout NB. In het caf zijn meerdere concepten mogelijk bijvoorbeeld als caf, wijnbar, eetcaf. Tevens is er een kelder van 40 m2 voor opslag of het realiseren van een keuken. 11 dec 17 Oosterhout, NB INV/GW: 9.900 Huur: 950 /mnd. Ter overname: cafe de Pint in Landgraaf Ter overname: cafe de Pint in Landgraaf tevens geschikt als restaurant, brasserie of lunchroom De voormalig café, gelegen aan de kerkstraat in Landgraaf, biedt legio mogelijkheden.

Contacteer ons