Op zoek naar cafe louis amsterdam?

 
 
cafe louis amsterdam
Louis Startpagina Facebook.
We didn't' have food but what we saw others eating looked awesome. We also met Louis the cat who is the cutest wee thing! We fell in love wiith him and we are dog people!: Will definately be back when next in Amsterdam!
Hotspot in Amsterdam: Bar Louis.
Fijn om tijdens een vrijdagmiddagborrel met je collega's' te belanden voor een biertje met klassieke borrelhappen op de kaart: tortillas en bitterballen of om in het weekend te lunchen met de krant. Bar Louis zit op Singel 43 in Amsterdam.
Louis 43 foto's' 17 reviews Cafés Singel 43, Centrum, Amsterdam, Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Echt niet duur voor wat je krijgt, dus Amsterdammers op naar Louis. erg lekkere boterhammetjes, royaal belegd. erg lekkere boterhammetjes, royaal belegd. beetje rommelig interieur maar wel leuk sfeertje. beetje rommelig interieur maar wel leuk sfeertje. 2 personen hebben op deze review gestemd. Andere Yelpers zullen je stemmen kunnen zien! Opgelet: vanaf nu zullen andere Yelpers kunnen zien hoe je gestemd hebt. Is dat ok voor jou? Ja, ik wil stemmen! niet langer volgen. Mooi, lekker bier en een leuke kaart. Maar jongens wat is die service om te huilen. Meermaals moeten vragen waar het eten blijft en drinken krijg je ook niet zomaar. Voorlopig ga ik wel ergens anders heen. 1 persoon heeft op deze review gestemd. Andere Yelpers zullen je stemmen kunnen zien! Opgelet: vanaf nu zullen andere Yelpers kunnen zien hoe je gestemd hebt. Is dat ok voor jou? Ja, ik wil stemmen! Zuid, Amsterdam, Noord-Holland. niet langer volgen. Wat een leuke nieuwe bar in hartje centrum! Super gezellig geborreld hier met lekkere happen. De inrichting is hip, sfeervol, mooi. Er is een bar voor in het cafe en achter zijn tafels.
Louis Amsterdam coffee bar lunch.
Horecainterieur: Bar Café Louis-Davids in Amsterdam Rijnstraat.
26 feb fotoreportage. Fotos Bar Café Louis-Davids in Amsterdam. Bar Café Louis-Davids heeft officieel haar deuren geopend. De zaak ligt in de Rivierenbuurt op de hoek Rijnstraat/President Kennedylaan. Een Amsterdams café met bijbehorende gezelligheid, maar zonder de bruine look. De eigenaren, twee broers, Louis en David Jurgens, hebben het horecainterieur bewust een frisse uitstraling gegeven.
Bar Louis. Bar Louis. Catch52.nl.
Op de middag dat ik er langsging waren ze slechts enkele weken open en was het nog rustig. Wat binnen zat was een leuke dwarsdoorsnede van de stad: twee stellen uit Italië die met Peruaanse Amsterdam mutsen op zich te goed deden aan een salade, s Lands bekendste komiek at samen met zijn partner een broodje, een buurtbewoner dronk aan de bar een koffie en een oranje toekomstige muizenvanger van amper twee maanden oud lag in het zonnetje en strekte zich nog eens uit. In het steegje waar de bar aan ligt zitten meerdere dames van plezier, bij Louis hebben ze delen van het raam afgeplakt voor wat privacy dus ik zag alleen de schoenen en kruin van hen die in waren voor een verzetje op deze vrijdagmiddag.
Louis, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Jordaan Amsterdam. Hotels in de buurt van Madame Tussauds Amsterdam. Hotels in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Alle restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Louis. Populaire keukens in Amsterdam. Café restaurants in Amsterdam.
Louis: coffee-lunch-bar in hartje Amsterdam.
Adres: Singel 43. Dit vind je vast ook leuk.: Mijn lokale held: Joes van café Louis. Khotinsky: grand café in Dordrecht. CT Coffee Coconuts in De Pijp. Tags: amsterdam, café, lunchen. Vorig item Klevering: twee winkels, één appartement Volgend item Kekke camerariem.

Contacteer ons