Op zoek naar cafe nol amsterdam?

 
 
cafe nol amsterdam
Café Nol bestaat 50 jaar: Het café is als de kerk AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Dat is wel een mentaliteitsverandering van toen en nu, zegt Willeke. Het café kent ook vele stamgasten die er vaak al jaren komen: Café Nol is als de kerk, is als Hazes met het standbeeld, dat is café Nol ook.
Cafe Nol Amsterdam Altijd LOL bij Cafe Nol.
Op maandagavond 12 december opent Cafe Nol tussen 20.00 01.00 uur haar deuren bij Paradiso. Want waar anders in Mokum kan de 50-ste verjaardag van Café Nol op gepaste wijze gevierd worden! Haak in en zing mee met Andre Hazes Junior, Willeke Alberti, Peter Beense, Tino Martin, Ronald Engel, Ans Tuin, Wesly Bronkhorst, Pascal Redeker en alle andere artiesten die begeleid zullen worden door de Marcel Fisser Band. Andre Hazes JR. Westerstraat 109 1015 LX Amsterdam.
Café Nol 11 foto's' 14 reviews Westerstraat 109, Jordaan, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Op de Westerstraat, zit op de hoek, cafe Nol, te herkennen aan de rode luifels buiten! Dit is echt een Amsterdamsche kroeg waar van alles op f komt, de diversiteit van het publiek is groot, van ras echte Amsterdamers, buurtbewoners die hier al jaren komen totaan studenten die net zijn verhuisd naar Amsterdam.
Al halve eeuw het pareltje van de Jordaan: Café Nol Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Likeability of 4. Views. Add Arrow. Likeability of 4. Likeability of 4. Views. Views. Add Arrow.
Sorry mop, roept dan moeder of dochter met onvervalst Amsterdamse tongval, morgen zijn we weer open, gezellig als je op visite komt. Het familiebedrijf pur sang is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Of je nu het type barhanger, uitbundige meezinger en/of danser of een bedreven sjanser bent, Nol is het epicentrum voor ieders vertier.
16 Redenen waarom je ooit eens naar Café Nol moet gaan Life Upcoming.
dus Nol is allesbehalve een Jip en Janneke-kroeg. Gewoon een keer doen! Deel op Facebook. Tags: Amsterdam, Kroeg, Bier, Zuipen, Grachten, Karaoke, Kroegentocht, Jordaan. Terug naar boven. Terug naar boven. Upcoming 2013 2018 Over ons Privacy Gebruikersvoorwaarden RSS Feedback Tip de redactie.
Cafe Nol Amsterdam Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
We zijn afgelopen week met collega's' uit Amsterdam naar Cafe Nol geweest gezien zij hier vaker komen. Wat een leuke kroeg is dit zeg. De tent voelt leuk aan met het vele rode licht, porselein en je krijgt ook het gevoel dat alles goed verloopt. Stel een vraag over Cafe Nol.
Tien redenen waarom Café Nol top is OURGROUND.
P.S2: Is dat eigenlijk een slecht teken als meneer klaagt over mijn libido. P.S3: Ik denk dat ik ga stoppen met werken en huisvrouw ga worden heb namelijk nu al zin in drank het is nog niet eens 12 uur Check meer verhalen van Dotje op www.dotjesamsterdam.nl. Share this Post.: Tagged with: Amsterdam, bier, Café Nol, Dotjes Amsterdam, Jordaan, sex, single, stappen.

Contacteer ons