Resultaten voor grand cafe concertgebouw amsterdam

 
 
grand cafe concertgebouw amsterdam
Café Wildschut Amsterdam.
Café Wildschut Amsterdam. Café Wildschut is te vinden in Amsterdam Zuid, aan het Roelof Hartplein, precies tussen Concertgebouw en musea. Naast dat je in dit gezellige grand cafe tot laat kunt genieten van een drankje, heeft Wildschut ook een uitgebreide menu kaart.
De 10 beste restaurants in de buurt van Concertgebouw.
02, km van Concertgebouw. Prima, maar niet bijzonder 09/01/2018. Lekker Italiaans eten 03/11/2017. Keukens: Italiaans, Pizzeria, Mediterraan, Europees. Van Gogh Museum Cafe. 232 van 3.520 restaurants in Amsterdam. 03, km van Concertgebouw. Altijd leuk een museum café. prijs/kwaliteit matig 22/12/2017.
Café Lusthof.
1071 BD Amsterdam. Mede door de gunstige ligging dichtbij het Museumplein, Concertgebouw, het Stedelijk, Rijksmuseum, het van Gogh Museum en niet te vergeten de alom bekende PC Hooftstraat, kunt u de dag starten of eindigen met een bezoek aan onze sfeervolle zaak onder het genot van een drankje of hapje.
17 keer eten rond het Gebouw' Voor na Mahler NRC.
Maar in het keurige Amsterdam Zuid zijn gewone kroegen minder dik gezaaid. 27 april 1995. Het Amsterdamse Concertgebouw, waar zich van 1 tot en met 17 mei het tweede Mahler Feest afspeelt, stond bij de opening in 1888 ver buiten de stad, temidden van weilanden en wat tuinderijen.
Concertgebouw Café concertgebouw.nl.
Eten en drinken. In Het Concertgebouw Café wordt tussen 17.00 en 19.30 uur een dagelijks wisselende dagschotel geserveerd. Maar ook voor een ontbijt of lunch kunt u in het café terecht. Onze Barista's' maken de beste espresso's, cappuccino's' of latte macchiato's' voor u, heerlijk met een taartpunt van de meest exclusieve patissiers van Amsterdam.
Café Welling.
Vorige week leidde me dat naar café Welling in Amsterdam, verstopt achter het Concertgebouw. Het interieur van deze typisch bruine kroeg bestaat uit lambrisering van grond tot plafond en oude stamgasten. Ook opvallend: de barvrouw doet alles alleen van pindaschaaltjes vullen tot tostis maken.
Concertgebouw Café, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
op 023, km afstand. Van Gogh Museum Cafe. op 027, km afstand. op 029, km afstand. Attracties in de buurt. Van Gogh Museum. op 027, km afstand. op 018, km afstand. Moco Museum Banksy more. op 033, km afstand. Stedelijk Museum Amsterdam. op 019, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Concertgebouw Café.
Eten Drinken concertgebouw.nl.
Of geniet van een uitgebreid diner in de Spiegelzaal voorafgaand aan een aantal concerten van het Koninklijk Concertgebouworkest en Concertgebouw Classics. Voor het vinden van een restaurant naar keuze in de buurt van Het Concertgebouw bieden wij u graag snelle hulp via onze samenwerking met SeatMe.

Contacteer ons