Zoeken naar amstelveen cafe

 
 
amstelveen cafe
Café Het Wapen van Amstelveen.
De gezelligste kroeg van Amstelveen en in de verre omtrek. Gewoon in het oude dorp van Amstelveen! Met onze jarenlange ervaring achter, maar ook vóór de bar, weten wij als geen ander hoe belangrijk sfeer, gezelligheid, service kwaliteit voor onze klanten is!
Grand Café De Bosbaan gevestigd in het Amsterdamse Bos, omgeving Amstelveen/Amsterdam.
Naast Grand Café de Bosbaan hebben wij ook restaurant Fuego Bar Grill en Art hotel Spaander in ons beheer. Dagelijks zetten wij ons vol trots in om de best mogelijke service te bieden. Kom eens langs om te genieten! Grand Café de Bosbaan. 1182 AG Amstelveen.
Anno1890 het leukste café van Amsterdam en omstreken.
Inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste kroegen in Amsterdam, Amstelveen en de verre omtrek. Als Café, Eetcafé / Restaurant en Feestcafé met in het LIVE seizoen iedere tweede en laatste zaterdag van de maand de gezelligste LIVE muziek van de allerbeste Nederlandse TOP artiesten.
De 10 beste cafés in Amstelveen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Grand Hotel Amstelveen. Restaurants in de buurt van Cityden Up South Amsterdam. Restaurants in de buurt van ibis budget Amsterdam City South. Restaurants in de buurt van Alp de Veenen Boutique Hotel. Restaurants in de buurt van Hotel Cafe Restaurant Abina.
Grand Café t Oude Dorp Eten en drinken in het centrum van Amstelveen.
OVER HET GRAND CAFE. Grand Café t Oude Dorp is een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Gemeentehuis in t Oude Dorp van Amstelveen. De perfecte plek om af te spreken, een krantje te lezen, een huisgemaakte appelpunt of cheese cake te eten, verse koffie te drinken of na een poel of boswandeling een huisgemaakte pannenkoek te eten.
Abina Amstelveen.
Alle voetbalwedstrijden zenden wij live uit op groot scherm. Wist u dat het elk weekend feest is bij Abina? Boek nu voordelig uw hotelovernachting bij Abina, op nog geen 15 minuten afstand van Amsterdam. Cadeautip: een cadeaubon van Abina! Copyright 2012 Abina Amstelveen.
Beste Bars cafés Amstelveen: Lees restaurantbeoordelingen voor Bars cafés in Amstelveen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Hotel Cafe Restaurant Abina. In de buurt van bezienswaardigheden. Restaurants in de buurt van Clara Maria Cheese Clog Farm. Restaurants in de buurt van Geitenboerderij Ridammerhoeve. Restaurants in de buurt van Stadshart Amstelveen. Restaurants in de buurt van Wester-Amstel: Country House and Park since 1662.
BLVD Café Gezellig eten en drinken in Amstelveen.
Voor uw theater of bioscoop bezoek. Voorafgaand aan uw bezoek aan de nabijgelegen schouwburg of bioscoop kunt u een tafel reserveren bij BLVD Café. Op donderdag, vrijdag, en zaterdagavond is het trendy BLVD Café the place to be in Amstelveen.

Contacteer ons