Zoeken naar cafe baantjer

 
 
cafe baantjer
Baantjer televisieserie Wikipedia.
Voor Baantjer kwam er al een verfilming van de boeken van Appie Baantjer: Moord in extase 1984, met Joop Doderer als De Cock en Ron Brandsteder als Vledder. In 1999 kwam er een televisiefilm met de cast van de serie: Baantjer: De Cock en de wraak zonder einde.
Filmlocaties tv-serie Baantjer. Uitstapjes en leuke dingen doen Amsterdam.
Het geheim is dat er tijdens de filmopnames een compleet decor op straat voor het het cafe wordt gebouwd zie foto's' onder, compleet met passende rode verlichting. Daardoor lijkt het alsof het cafe midden in de rosse buurt staat. Filmopnames bij het café van Lowietje. Filmlocaties tv-serie Baantjer Beoordeling door bezoekers.
Koefnoen Baantjer Café Lowietje YouTube.
Koefnoenkanaal 58037, views. Koefnoen Baantjer deel 3 Duration: 234. AVROTROS 6237, views. Baantjer de moord Duration: 150. Joep Sertons 5778, views. Koefnoen Baantjer 3 Duration: 234. Koefnoenkanaal 20983, views. Koefnoen Baantjer deel 1 Duration: 321. AVROTROS 18709, views. Koefnoen Baantjer Duration: 316.
Baantjer Café Lowietje.
Rechercheur Appie Baantjer. Het zal je niet ontgaan zijn, maar de serie Baantjer is gebaseerd op de boekenreeks van schrijver en rechercheur Appie Baantjer. De verhalen werden speciaal voor de serie geschreven en niet direct overgenomen uit de boeken van Baantjer, maar de karakters uiteraard wel.
Cafe Lowietje Amsterdam Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
En natuurlijk de historie als het café van De Cock uit Baantjer. Stel een vraag over Cafe Lowietje. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 25 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie.
Café Lowietje, stamkroeg Baantjer I amsterdam.
Café Lowietje, stamkroeg Baantjer. Café Lowietje, stamkroeg Baantjer. Het café van Baantjer heet zoals in de serie: Café Lowietje. Het is een echte Jordanese kroeg waar je kunt genieten van muziek uit de Jordaan en optredens van rasjordanezen. Deel deze pagina.
Café Lowietje Amsterdams café in de Jordaan met live muziek!
Ontdek Café Lowietje in het hart van de Jordaan! Dit bruine café, natuurlijk ook bekend uit de serie Baantjer, heeft zijn authentieke interieur weten te behouden sinds de opening in 1954. Zelfs de krukken waar rechercheurs Vledder en De Cock op zaten, staan nog op dezelfde plek.
Baantjer cafe Lowietje.
Baantjer café in de Jordaan Tja, nu zult u denken, wat doet het café van de Cock met C O C K in de Jordaan? Raar is waar. Voor de televisie serie die jarenlang door RTL4 werd uitgezonden werd een echt café gebruikt, het moest echter wel lijken alsof het op de wallen link stond.

Contacteer ons