Meer resultaten voor cafe nol

 
 
cafe nol
Café Nol altijd lol viert gouden jubileum in stomend Paradiso AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Ik ben er ook weleens naar binnen gestruikeld, even vijf minuten kijken en dan was ik de laatste die wegging. Het begon allemaal in 1966, toen Nol en Miep Uilenbroek café Huisman overnamen en het omdoopten tot café Nol. Sindsdien wordt het steevast gerund door de familie, inmiddels staat de vierde generatie al klaar.
Café Nol bestaat 50 jaar: Het café is als de kerk AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Dat is wel een mentaliteitsverandering van toen en nu, zegt Willeke. Het café kent ook vele stamgasten die er vaak al jaren komen: Café Nol is als de kerk, is als Hazes met het standbeeld, dat is café Nol ook.
Cafe Nol Amsterdam Altijd LOL bij Cafe Nol.
Niemand laat zn eigen kind alleen, Bij ons in de Jordaan, O Johnny, Gooi je schoonmoeder uit het raam, Bloed Zweet en Tranen, wie heeft zich niet schor geschald in de fijnste 45 vierkante meter van de Westerstraat? Op maandagavond 12 december opent Cafe Nol tussen 20.00 01.00 uur haar deuren bij Paradiso.
Tien redenen waarom Café Nol top is OURGROUND.
Hoe later de avond, hoe sneller mn glas leeg natuurlijk. 9 In Café Nol word je zo lekker dronken op die barkruk en hoe dronkener hoe meer sjans ik denk te hebben. 10 In Café Nol worden met alle raddraaiers korte metten gemaakt.
Cafe Nol Amsterdam Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
We zijn afgelopen week met collega's' uit Amsterdam naar Cafe Nol geweest gezien zij hier vaker komen. Wat een leuke kroeg is dit zeg. De tent voelt leuk aan met het vele rode licht, porselein en je krijgt ook het gevoel dat alles goed verloopt. Stel een vraag over Cafe Nol.
16 Redenen waarom je ooit eens naar Café Nol moet gaan Life Upcoming.
Deel deze foto via. Hij kocht de toko in 1966 en doopte het om tot Café Nol. Het meisje wat ie op z'n' arm heeft, is zijn kleindochter Annemarie. 4 En dankzij Annemarie is Café Nol nog steeds een familiebedrijf.
Al halve eeuw het pareltje van de Jordaan: Café Nol Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Likeability of 4. Views. Add Arrow. Likeability of 4. Likeability of 4. Views. Views. Add Arrow.
Ik was hem helemaal vergeten bekent de jongen, het, was dit weekend weer iets te gezellig bij Nol. Nol is een verademing in tijden waarin elke week wel weer drie nieuwe pop-up barretjes en cafés in het straatbeeld verschijnen, met ingewikkelde koffies en duizenden speciaalbieren.
Café Nol 11 foto's' 14 reviews Westerstraat 109, Jordaan, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
We waren niet eens buiten en de uitsmijter blèrde dat we fooi aan hem moesten geven.Toen we de eerste frisse lucht kregen blèrde hij vervolgens dat de security fooi hoort te krijgen, dat we zielig! zijn en nooit meer in Cafe Nol binnen komen.

Contacteer ons