Zoeken naar cafe utrecht

 
 
cafe utrecht
7 x in deze Utrechtse kroegen ga je uit als je 30 bent indebuurt Utrecht.
In het geval van Emma is dat een ander verhaal! In het geval van Emma is dat een ander verhaal! 2 september 2018. September 2018: dit is er deze maand te doen in Utrecht. September 2018: dit is er deze maand te doen in Utrecht.
Home Café De Stad Utrecht.
Meer over Café de Stad. Café De Stad tapt en schenkt een lekker pilsje en je kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment bijzondere bieren van de tap en op fles. Veel DJ's' en live muziek. We zijn misschien wel een van de muzikaalste kroegen van Utrecht.
Quignon Quignon Kitchen Bar Utrecht.
Quignon Kitchen Bar is gevestigd sinds 2002 aan de Oudegracht in het karakteristieke centrum van Utrecht. De sfeer van Quignon Kitchen Bar kenmerkt zich door een stoere en hippe hedendaagse uitstraling. Deze ambiance, gecombineerd met elementen uit de moderne architectuur, is doorgevoerd in het interieur en creëert een unieke laid back atmosphere waar een brede doelgroep kan genieten van lunch, diner en/of een borrel of om gewoon lekker wat te drinken.
Language Café Utrecht Utrecht, Nederland Meetup. alert-small. alert. archive-small. archive. arrow-left-small. arrow-left. arrow-right-small. arrow-right. block-small. block. calendar-small. calendar.
Do you want to practice your skills in a foreign language and meet new people? Then the Language Cafe Utrecht is the place to be! A place where people can meet to practice languages in an informal environment, every Wednesday.
Café De Zaak Utrecht.
De Zaak is Utrecht, achter het stadhuis, zonnig terras, grappig interieur, zoete inval, tijdloze muziek, winterwarm, attent personeel, geen moeite teveel en altijd ongedwongen. De Zaak is live, koninginnedag, smartlappen, zoete inval, einde-vuurwerk, deejays en altijd van zondag tot en met zaterdag.
Kerk Maria Minor nu Café Olivier Oud Utrecht.
In de zeventiger jaren was het dit kerkje, waarop Hoog Catharijne vastliep en niet verder kon bouwen! Een bijzonder deel van de oude binnenstad van Utrecht is gespaard gebleven! Kerk en pastorie werden in de zeventiger jaren weinig gebruikt en daardoor kostbaar.
Bar Beton Sfeervol eten, drinken vergaderen Bar Beton.
Vier toplocaties in Utrecht. Tot 300 personen. Perfect vergaderen in Utrecht op vijf fantastische locaties! Van 2 tot 300 personen, in de binnenstad of langs de ring, van vroeg tot laat, met een kopje koffie of met een complete catering.
Home Cafe Rex Cafe Rex.
Rex kan op bepaalde avonden ook afgehuurd worden voor een aantal uur of voor de gehele avond. Voor informatie, voorwaarden en eventuele regelingen kan je altijd even mailen of bellen. Binnenkort in de Rex. Van maandag tot en met zaterdag geopend. vanaf 1730: tot 0300.: 3512 EM Utrecht.

Contacteer ons