Meer resultaten voor lees cafe

 
 
lees cafe
Leescafé.
Sinds Vestiging Beverwijk samen met het Kennemer Theater en het Centrum voor de Kunsten onder één dak te vinden is, is ook het gezellige Café d'entree' geopend. Wie in Beverwijk op zoek is naar een rustig plekje buiten de hectiek van het haastige leven kan zijn hart ophalen in Café d'entree.
Lunch en Leescafe De Bieb Welkom bij Lunch en Leescafe De Bieb.
dat u een mens bent door de volgende vergelijking op te lossen. Wij bevestigen uw reservering via e-mail. U kunt via de website een reservering doorgeven. Wilt u alstublieft vermelden waarvan u gebruik wilt maken, zoals bijvoorbeeld All You Can Lunch.
Lunch en Leescafé De Bieb.
Lunch en Leescafé De Bieb in hartje Helmond. De ideale plek om te relaxen, studeren, of te werken! Voor een heerlijk bakje koffie/thee of een lekkere lunch heten Martijn en Kim van Lunch en Leescafé De Bieb je van harte welkom in hun zaak!
Leescafé t Begienke.
Lees je graag een krantje, wil je neuzen in tijdschriften of gewoon je biebboek even meenemen naar een comfortabel plekje? Dit kan in het leescafé. Een ontspannen onderzoek doen tussen de kunstboeken? Vincent van Gogh houdt een oogje in het zeil, zodat je onder het genot van een kopje koffie rustig cultuur kunt opsnuiven.
Leescafé.
Lees en luisteradvies. Cashless betalen in de bibliotheek. Cashless paying in the library. Lid worden lidmaatschap beëindigen. Verhuur theater ruimten. Privacy op de publiekspc's.' Over Bibliotheek Hilversum. Adres / Openingstijden Centrale. Adres / Openingstijden Servicepunt Noord. Wat is een FabLab?
Leescafé.
Geen probleem, we hebben namelijk een aardige verzameling opgebouwd. Je kunt zelfs alle week en maandbladen lenen voor thuis, met uitzondering van de meest recente uitgave. Dit doen we om het aanbod in de bibliotheek zo actueel mogelijk te houden.
leescafé.
Op de eerste verdieping van Centre Céramique vindt u het Leescafé. Leest u graag een krantje, bent u benieuwd naar wat er deze week weer in de tijdschriften staat of wilt u gewoon een lekker kopje koffie? Dan bent u hier aan het goede adres.
Leescafé.
Lekker genieten in het leescafé onder genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de openingstijden kunt u in het leescafé.: kranten en tijdschriften lezen. via wifi werken of studeren met uw eigen laptop. uiteraard een heerlijke kop koffie of thee nuttigen.

Contacteer ons