Resultaten voor cafe bar amsterdam

 
 
cafe bar amsterdam
De 10 beste cafés in Amsterdam TripAdvisor.
Nederlands Bar Café Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Aanrader Dagje Amsterdam 24/10/2018. Moods Coffee Corner. 21 van 535 resultaten. Café Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. OK, niets meer 14/08/2016. 22 van 535 resultaten. Café Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties.
Café AMOI.
Cafe AMOI is het nieuwe zusje van het vroeger bekende Indonesisch restaurant Sarang Mas. Letterlijk vertaald betekent AMOI het jongere zusje. Het jongere zusje doet graag dingen op haar eigen manier. Zij is speels, origineel, modern en houdt vooral van heel veel gezelligheid. Dat is waar het bij Café AMOI om draait. Gelegen in de bruisende en opkomende Kinkerstraat. Waar gasten welkom zijn om uitgebreid te dineren of gezellig een biertje te drinken. Café AMOI heeft een warm en knus interieur, met een relaxte sfeer waar jong en oud zich thuis voelen. Met een eetkaart vol klassieke en minder bekende Indonesische gerechten en een uitgebreide drankenkaart met cocktails, bier en andere heerlijke versnaperingen. Of je nou in het restaurant, lounge of aan de bar zit, iedereen is welkom.
Café Hans Amsterdam.
Café Hans, het gezelligste bruine café in Amsterdam zuid! Café Hans is een ouderwets gezellige typisch amsterdamse kroeg, waar de perzische kleedjes nog op tafel liggen. Waar veel hollandse muziek gezongen wordt door onder andere André Hazes, of door de gasten.
Café Home De Ceuvel.
Let op: Café de Ceuvel is de hele maand november gesloten voor verbouwing. We zien je graag terug in ons spiksplinternieuwe Café op 29 november! Je kan altijd ook reserveren door een mailtje te sturen naar info@cafedeceuvel.nl! Korte Papaverweg 2 t/m 6. 1032 KB Amsterdam.
Café-club Soho @ Reguliersdwarsstraat in Amsterdam Reguliers.net.
Soho is één van de grootste gaycafés van Amsterdam en heeft een fraai klassiek Engels interieur met zwaar houtwerk en grote spiegels. Ook is er een dansvloer en als later op de avond DJ's' draaien verandert de zaak in een bruisende gay club. Via een statige dubbele trap bereik je de eerste verdieping, waar nog een tweede bar en de rookruimte zijn.
Bar-Caf Mankind Mankind Frank.
A great place to be. Site Navigation Skip. vakantie zijn wij op zaterdag 2 maart en zaterdag 9 maart gesloten. De overige weekdagen zijn wij gewoon geopend. 1017 SP Amsterdam. Open ma za 12.00. Visit us on Facebook. 2013 1551 info@mankind.nl.
Café-Restaurant de Plantage.
1018 CZ Amsterdam. U kunt overdag en s avonds gebruik maken van het Artis parkeerterrein. Als bezoeker van de PLANTAGE betaalt u 250, ipv 400, per uur. U kunt uw parkeerkaart afgeven aan de bar voor een kortingsstempel! 24 december: hele dag geopend.

Café Kobalt is super centraal gelegen, op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station 350 meter., om de hoek van de Haarlemmerstraat die onlangs verkozen is tot beste winkelstraat van Nederland met al zijn gezellige winkeltjes en cafés. Het café is gevestigd in een 17e eeuws voormalig pakhuis aan het Singel, een van de beroemde Amsterdamse grachten.

Contacteer ons