Resultaten voor te koop cafe bar

 
 
te koop cafe bar
Het aanbod horeca-objecten in Utrecht Horecasite.
Ter overname in het centrum van de Bilt op de Hessenweg een cafe restaurant met terras en bovengelegen studio.Het betreft het voormalige grand cafe Qw. Café/ restaurant; 300m 2. Aangeboden door: VDM Horecamakelaars. Uniek aanbod, Beleggingspand Maarssen. Te koop in Maarssen een beleggingspand hoekpand bestaande uit een eetcafe met terras en een snackbar met aparte ingang.Op de eerste en tweede verdi.
Klaassen.
de sfeervolle inrichting en de verhoging van de bar ontstaat een zeer prettige huiskamersfeer. Info: Horecamakelaar Joey Hehamahua, 06-11744732. van Everdingenstraat 33, Rietmolen. Te koop, goed lopend gezellig café met zaal en terras voor feesten in de dorpskern van toeristisch Rietmolen.
Vind bar in Horeca Meubilair en Inrichting op Marktplaats.nl.
Te koop erg mooie bar met tap, koeling voor vat met aansluiting, en koel lades voor frisdrank merk, gamko met, dubbele spoelbak totale, lengte 5 meter en getoogd, bellen voor interesse niet mailen reageer ik niet meer op, vr prijs 750, ook apart te koop in gedeeltes. antieke bar antieke cafebar cafetoog huisbar cafe bar toog.
Duijn Horecamakelaars.
Restaurant aan dé horecaboulevard van Amsterdam Oost. Restaurant met bovenwoning op het Realeneiland. Restaurant aan de haven in Enkhuizen. Kansrijk eetcafé aan de drukke Jan Evertsenstraat. Mengformule in het bekende winkelcentrum van Hoofddorp. OG te koop: Eetcafé met bovenwoning in Diemen.
Cafe Bar te koop aangeboden.
CAFE BAR TE KOOP AANGEBODEN. Buurtcaf met terras woning te Rotterdam. Goedlopend buurtcaf met terras bovenwoning. Gevestigd in de wijk Oud-Mathenesse te Rotterdam. Complete inventaris, recentelijk is er genvesteerd. Caf wordt verkocht vrij van personele verplichtingen. Speelautomaten afname Heineken Bier verplichting Huursom winkelpand woning 1.005, per maand.
Bar / Cafe te koop in Torremolinos.
Bar / Cafe te koop in Torremolinos. Bar voor renovatie in La Carihuela Alta. CTM2671 Leasehold 116m 2. Translation ID 967 not found for language ho.: 500 per Month. Bar / Cafe te koop in Torremolinos. Bar dichtbij het strand te huur.
Het aanbod horeca-objecten in s-Gravenhage Horecasite.
Te koop aangeboden restaurant Le" Bon Ton" in Den Haag. Om gezondheidsredenen met spoed te koop aangeboden RESTAURANT LE BON TON MET TERRAS in Archipel Den Haag.Vrij van verplichtingen t.a.v. Aangeboden door: Schippers Business Intermediair. Te koop aangeboden RESTAURANT Het" Kabinet, Lange Houtstraat 15, Den Haag.
Mijn Horecaplein Café / Bar / Disco Archives Mijn Horecaplein.
Zeer mooi gelegen in Rozenburg in een park te midden van een woonwijk ligt cafetaria/café de Uitdaging. Het object is. in vraagprijs onroerend goed. Casco horecapand Hilversum centrum. koninginneweg 86, Hilversum, Noord-holland. Omschrijving inventaris: Geen inventaris aanwezig, de gevel wordt in overleg met de nieuwe ondernemers aangepast. Klik hier voor meer fotos en informatie Omschrijving object: Dit. Cafe Restaurant Willibrord Woning. Hoofdstraat 22, Kloosterburen, Groningen. Het bedrijf bestaat uit een restaurant met 25 zitplaatsen, een authentiek dorpscafé waar 30 zitplaatsen zijn met biljart en rokersruimte en een ruime bovenzaal welke. Cafébedrijf met diverse zalen in Nieuwe Niedorp. Dorpsstraat 79, Nieuwe Niedorp, Noord-holland. Omschrijving inventaris: Een zeer verzorgde goed onderhouden inventaris, met in het café enkele karakteristieke sfeervolle elementen. Er zijn op dit moment 2 verschillende vergaderruimtes met. Zoeken in aanbod. Provincie Alle provincies. Cafetaria / Snackbar 20. Café / Bar / Disco 15. Lunchroom / Croissanterie 17. Zalen / Partycentra 16. Eetcafé / Brasserie / Grand Café 36. Catering / Evenementen 3. Onroerend goed Koop.

Contacteer ons