Zoeken naar bekend cafe amsterdam

 
 
bekend cafe amsterdam
De 10 beste cafés in De Jordaan Amsterdam TripAdvisor.
Breid je zoekopdracht uit. Bespaar tot 50% bij restaurants in Amsterdam als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 35 resultaten. Nederlands Café Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Heerlijke appeltaart 18/02/2018. Beste Appeltaart in Town 03/02/2018. Cafe T Smalle.
De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam MyTravelBoektje.
Home Nederland Amsterdam De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam. De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam. De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam. Mijn vorige Borrelen in Amsterdam top 20 is alweer een beetje achterhaald, dus vandaar een nieuwe lijst met oude toppers en nieuwe borrel hotspots.
Nachtleven Amsterdam.
Op deze twee pleinen vindt u tal van bars, bioscopen, restaurants en clubs. Door de vele horecagelegenheden en terrasjes behoort het plein tot de bekendste uitgaansgebieden van Amsterdam. Het gebied is populair door Amsterdammers en toeristen, zowel jong als oud. Wie op zoek is naar een echte Amsterdamse ervaring mag een bezoek aan een authentiek Amsterdams café, ook bekend als een bruin café of bar, zeker niet missen.
Bars cafés in Amsterdam I amsterdam.
In veel hotels in Amsterdam is het goed toeven in de bar, je moet alleen even weten waar je precies moet zijn. Dit zijn onze favoriete hotelbars en, m. 10 x koffie en lunchspots in Haarlem. Of je nu een rasechte Haarlemmer bent of even op bezoek bent in de stad; iedereen heeft vroeg of laat een pitstop nodig met de dagelijkse dosis cafe.
Cafe Nol Amsterdam Altijd LOL bij Cafe Nol.
Op maandagavond 12 december opent Cafe Nol tussen 20.00 01.00 uur haar deuren bij Paradiso. Want waar anders in Mokum kan de 50-ste verjaardag van Café Nol op gepaste wijze gevierd worden! Haak in en zing mee met Andre Hazes Junior, Willeke Alberti, Peter Beense, Tino Martin, Ronald Engel, Ans Tuin, Wesly Bronkhorst, Pascal Redeker en alle andere artiesten die begeleid zullen worden door de Marcel Fisser Band. Andre Hazes JR. Westerstraat 109 1015 LX Amsterdam.
5 x stokoude kroegen in Amsterdam Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Views. Add Arrow. Views. Likeability of 4. Views. Add Arrow. Likeability of 5. Likeability of 6. Views. Likeability
In het nieuws. 5 x stokoude kroegen in Amsterdam. 11 DEC 2014. Café in t Aepjen, Zeedijk 1 Je kent vast het gezegde: in de aap gelogeerd zijn. Volgens vele verhalen is dat gezegde in dit café geboren. Wanneer je een bezoek brengt aan de kroeg en naar één van die verhalen vraagt, word je op je wenken bediend. Ook de verslaggever kreeg een mooie reeks te horen van Angelique Mater, bardame van In t Aepjen. Een bekend verhaal is dat zeelieden aapjes meenamen van reis om zo onder andere hun drankrekeningen te kunnen betalen.
Bruine cafés I amsterdam.
Café Barderij zit aan het einde van de Zeedijk en staat bekend als een van de weinige traditionele bruine homokroegen in de stad. Café Hill Street Blues. 1012 JG AMSTERDAM. Gunstig gelegen in het hart van Amsterdam vind je Café Hill Street Blues.
De beste foute kroegen in Amsterdam Amsterdam Inside.
Mijn Route: Tot rust komen in Amsterdam met Chimène van Oosterhout. Tai chi in het Vondelpark of relaxen in de grachten. Mijn Route: De mooiste streetart in Amsterdam met kunstenaar Michiel Folkers. Muren met perfecte combinaties van kleuren en beeld.

Contacteer ons