Zoeken naar cafe aan het water amsterdam

 
 
cafe aan het water amsterdam
De 10 beste restaurants met uitzicht in Amsterdam.
Klein terras maar zeker ook eens b 13/08/2017. Cafe de Jaren. 15 van 122 resultaten. Nederlands Bar Café Europees Internationaal Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. terug naar toen 04/01/2018. Lekker en aangenaam zitten 07/11/2017. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 16 van 122 resultaten. Nederlands Europees Hedendaags Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. eten in een prachtige omgeving 12/01/2018. Ideale film-combi 11/01/2018. 17 van 122 resultaten. Frans Bar Internationaal Europees Vis en zeevruchten Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Zeer aangename ervaring, topbedien 17/02/2018. Uitstekende service, goed eten en 18/01/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. Bagels Beans Ijdock. 18 van 122 resultaten. Café Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Onverwachte plek aan het water.
Amsterdam terrassen Top 40 ELLE Eten.
Precies vaag genoeg en zeeën van zon en ruimte aan het water. Met als je geluk hebt ook nog een klein festival of marktje om het feest compleet te maken. Roest, Czaar Peterstraat 213-B, Amsterdam. Op de voormalige plek van Mercat is inmiddels Happyhappyjoyjoy neergestreken. Met je bao peking eend in je ene hand en een Japans biertje de andere, kun je lekker met je koppie in de zon zitten. Happyhappyjoyjoy, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam. Maxwell Cafe Oost.
Café de Jaren Amsterdam.
Café de Jaren sedert 1990 is een ruim, licht café, gesitueerd in de binnenstad van Amsterdam, tussen muntplein en het Muziektheater. De hoge ruimtes van Café de Jaren vormen een aantrekkelijk decor. Aan de achterzijde ligt het café aan de Amstel en de Kloveniersburgwal, waar de zonnige terrassen zich bevinden op de begane grond en de eerste etage.
De 6 beste terrassen aan het water Amsterdam Inside Amsterdam Inside.
Terrassen in Amsterdam zijn er in overvloed, waarbij vooral de dakterrassen onze favoriet zijn. Maar voor het echte zomergevoel is er niets lekkerder dan genieten van je drankje terwijl je uitkijkt over het water. Wij hebben daarom de 6 beste Amsterdamse terrassen aan het water voor je uitgezocht.
Aan het water gelegen restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Alle Aan het water gelegen restaurants in Amsterdam. Uit eten in Amsterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Kleine eetwaren 5.
Restaurants aan het water in Amsterdam Amsterdam Boat Center.
Cafe Restaurant Riva. RESTAURANT AAN DE RIVIEROEVER. Café-Restaurant Riva kenmerkt zich door een internationale keuken, een uitgebreide wijnkaart en een mooi terras op de Amstel. U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel en diner. 1096 HH Amsterdam. The Harbour Club Kitchen. In het hart van Oud-Zuid, daar waar de vijf Amsterdamse grachten samenkomen, vindt u The Harbour Club Kitchen. Een uniek restaurantconcept gelegen op een historisch stukje Amsterdam aan het water en gevestigd in het viersterren Wyndham Apollo Hotel.
Amsterdamse restaurants aan het water Nieuws Telegraaf.nl.
Cruquiusweg 67, Amsterdam. Een nieuw stoer café/restaurant op de NDSM-werf aan het water is Pllek. Pllek is opgebouwd uit rauwe industriele materialen, heeft een groot terras met een strandje aan het IJ en een zomerprogramma vol feestjes, films, live optredens, theater en ochtend yoga.
Cafe's' Restaurants aan het water Sloepvrienden.
In het mooie onondekte oude stukje van Amsterdam. Net buiten centrum aan de Amstel. Thuis aan de Amstel. Nieuw restaurant aan de Amstel. The Happy Pig Pancake Shop The happy Pig. Cafes aan het water. Cafe t Smalle. Beroemd cafe aan de Egelantiersgracht vlak aan Prinsengracht.

Contacteer ons