Op zoek naar cafe de gruyter amsterdam?

 
 
cafe de gruyter amsterdam
Piet de Gruyter, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Piet de Gruyter, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Piet de Gruyter. Piet de Gruyter. 1.375 van 3.469 Restaurants in Amsterdam.
Café De Gruyter in Amsterdam West. Café De Gruyter.
s avonds is de kaart gevarieerd en toegankelijk voor iedereen behalve maandag en dinsdag. Van een huisgemaakte ouderwetse hamburger tot een verse smakelijke kabeljauw. Met een nieuwe chef kok en twee frisse bedrijfsleiders moet eetcafé de Gruyter weer een drukke en gezellige plek worden voor jong en oud.
Café Piet de Gruyter.
Terug Café Piet de Gruyter. Van Limburg Stirumplein 4-6, Amsterdam. Boelens de Gruyter kocht dit pand in 2012 in goede staat. De historische voorgevel is nog in originele staat van de tijd dat Piet de Gruyter nog 500 winkels verspreid door Nederland had.
OVER PIET Piet de GruyterPiet de Gruyter.
Piet de Gruyter is sinds juli 2011 gevestigd aan het Van Limburg Stirumplein te Amsterdam. Het oude kruidenierspand is omgetoverd tot café-restaurant. Dagelijks serveren we koffie, lunch, borrel en diner. Het terras op het zuid-westen is altijd zonnig en biedt een mooi uitzicht over het levendige plein waar de buurt samenkomt.
Piet de Gruyter Startpagina Facebook.
Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Viscafé De Gouden Hoek. Red Light Radio. Omroep en mediaproductiebedrijf. Restaurants in Amsterdam. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Brouwerij t IJ. Plaatsen Amsterdam Cafe Piet de Gruyter. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
Van Limburg Stirumplein, café de Gruyter, voorheen café Tramlijn Begeerte. Geheugen van West.
Verhalen uit Amsterdam West. Meld je aan. Van Limburg Stirumplein, café de Gruyter, voorheen café Tramlijn Begeerte. Auteur: Jan Hart. Bron: foto gemaakt door Jan Wiebenga op 19-2-2014. Alle rechten voorbehouden. 1 maart 2014. De koek is op, deel 2.
ETEN Piet de GruyterPiet de Gruyter.
Broodjes, burgers, dagschotels en salades wisselen regelmatig en met het seizoen mee. Overwegend Frans klassiek en Nederlands. Geen poespas, zalfjes, crèmes of gelletjes, maar dagverse producten van goede smaak. Reacties zijn gesloten. Piet de Gruyter Van Limburg Stirumplein 4-6 Tel.
Café Restaurant Piet de Gruyter in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Café Restaurant Piet de Gruyter in Amsterdam. Café Restaurant Piet de Gruyter. Van Limburg Stirumstraat 4-6 1051 Amsterdam Nederland Kaart.

Contacteer ons