Op zoek naar cafe van baerlestraat amsterdam?

 
 
cafe van baerlestraat amsterdam
Café Lusthof in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Café Lusthof in Amsterdam. Van Baerlestraat 128 1071 BD Amsterdam Nederland Kaart.
De 10 beste restaurants in de buurt van Concertgebouw.
Lekker Italiaans eten 03/11/2017. Keukens: Italiaans, Pizzeria, Mediterraan, Europees. Van Gogh Museum Cafe. 232 van 3.520 restaurants in Amsterdam. 03, km van Concertgebouw. Altijd leuk een museum café. prijs/kwaliteit matig 22/12/2017. Keukens: Café, Europees. 395 van 3.520 restaurants in Amsterdam. Van Baerlestraat 27.
Visrestaurant The Seafood Bar Amsterdam.
Onze missie is om onze gasten een fantastische en heerlijke ervaring te bieden in een casual en gezellige ambiance. Welkom in The Seafood Bar! Wij zijn te vinden op de volgende locaties in Amsterdam.: Spui plein 15 centrum. Van Baerlestraat 5 Oud-Zuid nabij Vondelpark.
Keyzerlijk Genieten Brasserie de Keyzer.
Het prachtige en sfeervol ingerichte hoekpand ademt grandeur en heeft een unieke stijl, waarin heden en verleden zich uitstekend mengen. Bekijk ons menu Reserveer nu. Ook rond de feestdagen is Brasserie Keyzer geopend! Kijk voor alle openingstijden op onze website! 15 november 2012 1848.: Van Baerlestraat 96. 1071 BB Amsterdam.
Café Lusthof.
Van Baerlestraat 128. 1071 BD Amsterdam. Mede door de gunstige ligging dichtbij het Museumplein, Concertgebouw, het Stedelijk, Rijksmuseum, het van Gogh Museum en niet te vergeten de alom bekende PC Hooftstraat, kunt u de dag starten of eindigen met een bezoek aan onze sfeervolle zaak onder het genot van een drankje of hapje.
De Knijp.
Restaurant De Knijp Van Baerlestraat 134 1071 BD Amsterdam Tel 3120 671 42 48 e-mail de knijp. Restaurant De Knijp is eenal 30 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Veel concertbezoekers zijn vaste gasten en ook het publiek uit het museumkwartier bezoekt de zaak regelmatig.
Cafe Lusthof in Amsterdam.
Over Cafe Lusthof. Van Baerlestraat 128, 1071 BD Amsterdam. Geniet bij Café Lusthof in Amsterdam van de ongedwongen atmosfeer en het lekkere eerlijke eten. Ons gezellige eetcafé in de van Baerlestraat is een bij uitstek geschikte locatie in Amsterdam zuid.
Café Wildschut Amsterdam.
Café Wildschut Amsterdam. Café Wildschut is te vinden in Amsterdam Zuid, aan het Roelof Hartplein, precies tussen Concertgebouw en musea. Naast dat je in dit gezellige grand cafe tot laat kunt genieten van een drankje, heeft Wildschut ook een uitgebreide menu kaart.

Contacteer ons