Zoeken naar cafe nijmegen

 
 
cafe nijmegen

Nijmeegse Bierfeesten. Beste Biergenieters., Ook dit jaar mogen wij tijdens de Pinkstereditie van de Nijmeegse Bierfeesten drie dagen lang genieten van speciaalbier op het Valkhofpark in Nijmegen! Op 19, 20 21 presenteren meer dan 60 brouwers hun heerlijke bieren. Naast de verschillende bieren zijn er diverse foodtrucks die zorgen voor smakelijke hapjes, snacks en maaltijden. tap. De Koninck van De Koninck. Ale, Amber 5.0%, België. tap. Heineken van Heineken. pilsener 5.0%, Nederland. tap. Kasteel Rouge van Van Honsebrouck. Fruitbier 8.0%, België. tap. La Chouffe van Brasserie d'Achouffe.' Sterk Blond 8.0%, België. tap. Liefmans Kriek van Liefmans. Kriek 6.0%, België. tap. Mooie Nel van Jopen. India Pale Ale 6.5%, Nederland. tap. Murphy's' Irish Stout van Murphy's.' Stout 4.0%, Ierland. tap. Paulaner Hefe-Weizen van Paulaner. Hefe-weizen 5.5%, Duitsland. tap. Skuumkoppe van Texelse. Donker Tarwe 6.0%, Nederland. tap. Tripel Karmeliet van Bosteels. Tripel 8.0%, België. tap. Vorige Volgende.
Deze Nijmeegse cafés staan in de Café Top 100! indebuurt Nijmegen.
De Brug Nijmegen. Vanaf dit tijdstip rijden er geen treinen meer tussen Nijmegen en Boxmeer. Flinke vertragingen als je met de trein naar Utrecht wil. Wij hebben verrassend nieuws over Xenos in Nijmegen! Deze winkel opent binnenkort in Nijmegen Oost.
Café de Opera Nijmegen.
Brouwerij Van Moll komt naar Cafe de Opera met een gloednieuwe take over. Van Moll is een brouwerij uit Eindhoven met een eigen brewpub en stijl. Het enthousiasme van Van Moll balanceert de bieren naar eigen zeggen op het randje van gekte. Naast dat ze zelf hele lekkere bieren brouwen wisselen ze ook recepten uit met brouwers van over de hele wereld. Ze houden van experimenteren, er zullen bij Van Moll dus altijd nieuwe biertjes te ontdekken zijn. De bieren die tijdens de taptake-over beschikbaar zijn houden we voor nu nog even geheim. Wat we wel al kunnen zeggen is dat het voor bierdrinken Nijmegen een hele speciale dag wordt.
Welkom bij Café Maxim Nijmegen.
Regelmatig worden er leuke avonden georganiseerd zoals de pubquiz, salsadansen, live-muziek en nog veel meer. Kijk op onze facebookpagina welke events er gepland staan! Maxim heeft een aantal heerlijke biermenus samengesteld; voor de liefhebber! Cafe Maxim Powered by Terwisse Producties.
Cafes in Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen!
Top 10: Kroegjes.
In de Blaauwe Hand. Wie Nijmegen zegt, zegt oudste stad van Nederland. Ja, die ellenlange discussie tussen Maastricht en Nijmegen zal ook jij als eerstejaars ooit moeten voeren of voer je nog steeds. Oudste stad of niet, over het oudste café van Nijmegen hoeven we niet te twisten.
Cafes in Nijmegen NijmegenOnline.nl.
Berg en Dal. Cafe in Nijmegen. Cafés, eetcafés en andere eetgelegenheden met een gezellig terras. Een gezellige café is nooit ver weg. Laat alleen aanbevolen zien. Alleen opgeëiste tonen. Café t Haantje. Daalseweg 19, 6521 GE Nijmegen, Nederland. 024 3230257 024 3230257.
Cafes Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Kies je café in het centrum van Nijmegen. Tijdens een kroegentocht door het centrum van Nijmegen zou je tenminste de volgende cafés moeten aandoen: ga om goed te beginnen langs bij Café Samson, in de Houtstaat nr.4, met zijn assortiment van maar liefst 100 verschillende bieren op fles, twaalf verschillende tapbieren, vier wisselfusten en vijf viermenus.

Contacteer ons