Meer resultaten voor cafe jordaan

 
 
cafe jordaan
Café de Prins Op de Prinsengracht in Amsterdam Jordaan.
Café de Prins Burger 180 gr rode ui, chimichurri, Gruyere, tomaat en frites 12., Ravioli gevuld met geitenkaas en groene asperges, met gefrituurde basilicum, salieboter, zwarte peper en parmezaan 1250, / 1450., Steak frites Kogelbiefstuk, pepersaus, salade en frites 1750.,
Cafés in de Jordaan.
Bezoek ons ook op Facebook. Jordaan INFO is ontworpen door.: Telaraña Web Design, websites voor het midden en kleinbedrijf. Jordaan INFO, sinds 2000, al meer dan 10 jaar een begrip! Beoordeling op Zoover. Design: Telaraña Web Design. Adverteren op Jordaan INFO.
Elandsgrachtfestijn Jordaan Startpagina Facebook.
Ja hoor zondag hebben we feest bij CAFE DE JORDAAN op elandsgracht je weet wel het gezelligste café in de JORDAAN onze Beppie le Blanc is jarig en onze Emile Baars Persoonlijk en ton vieren hun liefdes feestje dus dat word gezellig en jullie mogen daar allemaal bij zijn want daar moet op gedronken worden natuurlijkmet een paar heerlijke zangers o.a Rene BOON U ALLEN WEL BEKEND ONZE AMSTERDAMSE HAGENEES Connery Small ONZE NIEUWKOMER EN HEERLIJKE zanger Michael Angelo Levöleger en onze eigen kanjer Emile baars en de uit spanje aangekomen Dean Molenaar molenaar is ook weer van de partij en ons toppertje Brandon Bakkum en er kwam mij ten oren dat er nog meer verassingen komen dus wees op tijd want vol is vol oh ja het geluid komt van Marco radio puur hollands en me vriend Duncan brouwer is er ook weer bij vanaf 6 uur!
Al halve eeuw het pareltje van de Jordaan: Café Nol Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Likeability of 4. Views. Add Arrow. Likeability of 4. Likeability of 4. Views. Views. Add Arrow.
Op 12 december is Paradiso het podium voor Café Nol: al 50 jaar lol, het verjaardagsfeest met zangers als Peter Beense en Willeke Alberti dat al binnen twee weken was uitverkocht. Niet gek ook, al een halve eeuw weet de grachtengordel tot de Jordaan en van kunstschilder tot schildersbedrijf het etablissement te vinden.
De leukste, gezelligste en mooiste: 5 cafés in de Jordaan.
Dit café op de hoek van de Prinsengracht is al vaak bestempeld als het mooiste café van de Jordaan. Van buiten heeft het café Tabac iets schilderachtigs, vooral in de avond, het is een heel klein café op een hoek van de Prinsengracht. Binnen is het een mooi café en een groot terras heeft het niet, maar de vele bezoekers maken geregeld het terras ietsje groter door buiten op de stoep staand te genieten van de gezelligheid. 5.Café de Vergulde Gaper. Ten slotte lopen we langs de Prinsengracht en tref je even verderop op de hoek met de Prinsenstraat een prachtig cafe aan: de Vergulde Gaper.
Café t Monumentje.
lezen: er liggen diverse kranten en tijdschriften. voor een goed gesprek! En.wij draaien altijd goede gevarieerde muziek! ma t/m do. Welkom in de Jordaan bij Café t Monumentje. Het is zulk lekker weer en ik heb al ontbeten dus doe maar n fluitje!
Brandstof Amsterdam.
Onze bar is gelegen op de hoek Marnixstraat / Rozengracht in Amsterdam. Hier, op de kruising tussen West en de Jordaan, kan je 7 dagen in de week bij ons terecht voor Coffee to go tot een dinner to stay.
Leuke locaties in de Jordaan Bourgondisch Amsterdam.
Aan de Westerstraat in de Amsterdamse Jordaan tref je Al Ninèn. Een traditionele Italiaanse traiteur waar ze dagelijks een wonder van een lasagne in elkaar beuken. En dan hebben we het nog niets eens gehad over de smaaksensatie die tigelle heet.

Contacteer ons