Op zoek naar grand cafe?

 
 
grand cafe
Grand caf Centraal en restaurant Haaksbergen; Welkom!
Grand Café Centraal. Drie Gangen Keuzemenu. Specialiteiten van het huis. Iedere maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen keuze uit vlees, vis, of vegetarisch. Geserveerd met gebakken aardappels of frites, salade en warme groente. Keuze uit tien voorgerechten, tien hoofdgerechten en tien nagerechten.
Grand Café.
Grand Café Kromme Rijn. Onze horeca exploitanten Sandra en Mark van Dijk heten u van harte welkom in het Grand Café. Tot de zomertijd zijn wij dagelijks vanaf 9 uur geopend. Voor bijeenkomsten of andere reserveringen/vragen neemt u contact op met Sandra en Mark via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
DeLaMar Theater Grand Café DeLaMar.
Op deze dagen is het Grand Café bij avondvoorstellingen geopend vanaf 17.00 uur en bij matineevoorstellingen op zondag vanaf 12.00 uur. Na de voorstelling kunt u terecht in het Grand Café of een van de foyers om onder het genot van een drankje na te genieten van de voorstelling.
Chassé Grand Café Chassé Restaurant Grand Café.
Start your day @ Chassé Grand Café. Tussen 8.00 en 12.00 uur kan je hier een lekkere kop koffie leuten of heerlijk ontbijten. In de kelder of achter de glazen schuifpui kan je een goed feest geven of rustig vergaderen.
Grand Café Heel Europa Heel Europa.
Grand Café Heel Europa. Grand Café Heel Europa. Welkom op de pagina van Grand Café Heel Europa. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met verantwoorde koffiebonen. Tevens hebben wij een mooie lunchkaart voor een betaalbare prijs.
Lunch, Diner Lounge Grand Café De Markt Veenendaal.
Op de markt in Veenendaal is ons Grand Café gevestigd. We bieden een ongedwongen sfeer, huiselijke ambiance, een gezellige bar en een moderne stadstuin met vele mogelijkheden. BIG" GREEN EGG" Een grill-oven gestookt op houtskool, wat de gerechten een unieke smaak geeft, waarbij de malsheid, structuur en eigen authentieke smaak bewaard blijft.
Grand Café Arsenaal 1824.
Brooklyn Grand Café Brooklyn Bar Grill.
Zie onze contactpagina voor de openingstijden. Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons. Wij kunnen op dit tijdstip online niet bepalen of er nog tafels beschikbaar zijn.

Contacteer ons