Op zoek naar utrecht cafe?

 
 
utrecht cafe
Ubica Utrecht Eten en Drinken.
In het verlengde van de Oudegracht in hartje Utrecht is een prachtig klein straatje te vinden: de Ganzenmarkt. Dit is de plek waar restaurant Ubica is gevestigd. In het historische pand van Ubica komen traditionele en moderne elementen op een harmonieuze wijze samen.
Tuinwinkel café Botanische Tuinen Utrecht Universiteit Utrecht.
Over de UU. Utrecht University Store. Werken bij de UU. Zoek een medewerker. Botanische Tuinen Utrecht. Adres, route en parkeren. Verhuur en catering. Speurtocht Afkijken bij Bollebozen. Nieuws en agenda. Jaarthema Biomimicry: Leentjebuur bij de Natuur. Workshops en cursussen 2017.
Watertoren Utrecht.
De mensen die op de 10e gereserveerd hebben kunnen uiteraard ook genieten van het mooie weer. Onze schuifpui kan namelijk voor een groot deel open, dus het buitengevoel is ook hier aanwezig. Heuveloord 25A, 3523 CK Utrecht. 030 303 1216.
Tapperij de Luifel.
Tot medio september kun je bij ons weer heerlijk genieten op het terras. Met loungebanken, tropische verrassingen en kleine prijzen! Maandag 1100: 0200.: Dinsdag 1100: 0200.: Woensdag 1100: 0200.: Donderdag 1100: 0200.: Vrijdag 1100: 0300.: Zaterdag 1100: 0300.: Zondag 1100: 0200.: Tapperij de Luifel. Neude 35 Utrecht.
Caf Weerdzicht Utrecht Terras Weerdsluis Biljart Darten Kaarten Karaoke.
Alle belangrijke voetbalwedstrijden live op groot scherm.Eredivisie, Champions League en het Nederlands Elftal zie voetbalagenda. Volg ons op Facebook en Twitter voor de laatste nieuwtjes, onze actuele agenda, leuke feitjes, gezellige fotos en onze bezigheden bij Caf Weerdzicht! Er worden regelmatig speciale evenementen georganiseerd.
Grand café Utrecht Biercafé Terras Stadkasteel Oudaen.
Grand cafe Utrecht. Het gezellige grand café op de begane grond werd ooit de Ridderzaal genoemd niet zo gek als u bedenkt dat het plafond wel 8 meter hoog is. Het is de perfécte plek om vrienden, familie of collegas te ontmoeten.
Home Café De Stad Utrecht.
Meer over Café de Stad. Café De Stad tapt en schenkt een lekker pilsje en je kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment bijzondere bieren van de tap en op fles. Veel DJ's' en live muziek. We zijn misschien wel een van de muzikaalste kroegen van Utrecht.
Averechts Home.
Studeerde in 2005 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht richting Image and Media Technology Als. illustrator en cartoonist werkte hij onder meer voor Rails Magazine De Leeuwarder Courant en Zone 5300 Momenteel. verschijnen zijn cartoons met enige regelmaat in o.a. Propria Cures Van Speijk Bionieuws en digitaal op o.a. De Speld en de blogs van FOK! en Studio Noord Daarnaast. tekent en schildert hij zijn vrije werk op alles wat los en vast zit en geeft hij workshops strip en cartoontekenen. Gewijzigd op woensdag 9 januari 2013. Overzicht fooienpotten en opbrengsten. Fooienpotten 2012 tot aan 2003. Hoeveel geld brengt Averechts nou eigenlijk precies naar al die goede doelen? Gedetailleerd overzicht van de opbrengsten. Gewijzigd op donderdag 29 november 2012. Stichting KEIHAN Bedankt voor Anatomie project. Beste Namens Stichting KEIHAN veel dank voor jullie bijdrage aan Anatomie project. Cafe Averechts heeft ons in de afgelopen jaren meerdere keren ondersteund.

Contacteer ons